+34 933 094 274
info@ictineu.net

Empreses patrocinadores

EMPRESES PATROCINADORES DE 10.000 EUR

Col·laborador
Swagelok Ibèrica, és el distribuïdor oficial Swagelok per a Espanya i Portugal. Disposa d’una completa gamma de Components i Serveis per a sistemes de fluids incloent: ràcords per tub i ràcords per aplicacions especials, vàlvules, reguladors de pressió, mànegues flexibles, elements de mesura, etc.
Bufab España S.L.U. està especialitzada en la distribució i venda a l’engròs de tota la gamma de subjeccions d’acer inoxidable, aparells i equips marins, accessoris amb rosca gas, cargols- U, frontisses, cadenes, reblons, lubricadors, etc des de 1976.
Ingenia és una empresa especialitzada en la concepció, el disseny i el desenvolupament de productes per al control de motors elèctrics (motion control). Disposa d’un ventall de productes fàcilment personalitzables a les necessitats i requeriments específics de cada aplicació.
Electrotec Software & Control va ser fundada el 1995 dins la marca de societat limitada. Electrotec ha viscut més de 10 anys de plena dedicació en el disseny d’equips i instal·lacions que abasten el sector Químic, Farmacèutic i Manutenció i Transport. El desenvolupament de projectes d’automatització per a empreses del sector logística, ens ha permès arribar al nivell actual tècnic d’acord amb les expectatives actuals del mercat.
La Fundació Damm, any rere any, incrementa el seu compromís amb la societat. La Fundació s’interrelaciona i presta la seva col·laboració a nombroses entitats que nodreixen el teixit social, cultural i esportiu del nostre país. El suport que presta la Fundació Damm als més necessitats és sincer i, a la vegada, extensible a tots els llocs on la implantació del Grup Damm és una realitat.
Ràdio Taxi Central de Catalunya (RTCC) és un servei permanent de taxi a domicili per a localitats de tot Catalunya per al trasllat de persones en vehicles confortables. L’objectiu és facilitar als professionals del taxi el seu treball, proporcionar comoditat als usuaris i oferir el millor servei i tecnologia. Actualment RTCC disposa de taxis locals integrats en la seva xarxa per proporcionar un servei amb ràpida resposta a una trentena de poblacions, incloent l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La Fundació Caixa d’Enginyers és expressió de la vocació de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa d’Enginyers i, en particular, del seu compromís amb la millora dels grups d’interès en què desenvolupa la seva activitat. Volem ser una entitat que contribueixi al desenvolupament social, econòmic i cultural del seus socis i de la societat a través del nostre compromís amb el desenvolupament dels professionals.

EMPRESES PATROCINADORES DE 1.000 EUR

Col·laborador
VIDAL I PORTA, SL
PROS by Ditel
DAEVI, SLU
Karl Stanley
Joan Bonastre SA
COLNATUR
Farmàcia Delmàs – LLeida
Murtra Indrustrial S.A.
Bauer Kompressoren.