+34 933 094 274
info@ictineu.net

Empreses patrocinadores

EMPRESES PATROCINADORES DE 10.000 EUR

Col·laborador
Swagelok Ibèrica, és el distribuïdor oficial Swagelok per a Espanya i Portugal. Disposa d’una completa gamma de Components i Serveis per a sistemes de fluids incloent: ràcords per tub i ràcords per aplicacions especials, vàlvules, reguladors de pressió, mànegues flexibles, elements de mesura, etc.
Ràdio Taxi Central de Catalunya (RTCC) és un servei permanent de taxi a domicili per a localitats de tot Catalunya per al trasllat de persones en vehicles confortables. L’objectiu és facilitar als professionals del taxi el seu treball, proporcionar comoditat als usuaris i oferir el millor servei i tecnologia. Actualment RTCC disposa de taxis locals integrats en la seva xarxa per proporcionar un servei amb ràpida resposta a una trentena de poblacions, incloent l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La Fundació Caixa d’Enginyers és expressió de la vocació de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa d’Enginyers i, en particular, del seu compromís amb la millora dels grups d’interès en què desenvolupa la seva activitat. Volem ser una entitat que contribueixi al desenvolupament social, econòmic i cultural del seus socis i de la societat a través del nostre compromís amb el desenvolupament dels professionals.

EMPRESES PATROCINADORES DE 1.000 EUR

Col·laborador
VIDAL I PORTA, SL
PROS by Ditel
DAEVI, SLU
Karl Stanley
Joan Bonastre SA
COLNATUR
Farmàcia Delmàs – LLeida
Murtra Indrustrial S.A.
Bauer Kompressoren.