+34 933 094 274
info@ictineu.net

Objectius i visió

Com a empresa, ICTINEU Submarins SL vol fer de tractor en el sector de la tecnologia submarina al país. Igualment, pensem que l’empresa ha d’estar vinculada amb el territori on està implantada i interaccionar amb el seu teixit social, educatiu i administratiu. Aquesta relació enriqueix i enforteix a totes les parts. En aquest sentit es plantegen els següents reptes de futur:

ICTINEU_SliderHome_0016

  • Crear una indústria de fabricació de submarins civils, i empènyer un nou sector industrial amb un gran valor afegit, el de la tecnologia submarina, oferint nous productes i serveis en aquest camp.
  • Ser una empresa de referència en el sector a nivell internacional per la seva capacitat d’innovació i la qualitat en els seus productes i serveis.
  • Contribuir al desenvolupament del teixit industrial, de les tecnologies marines i de les eines per al coneixement i l’exploració. Generar coneixement i compartir-lo amb la societat. Crear sinergies entre el teixit industrial, les universitats i els centres d’investigació. Contribuir al creixement del país: si generem coneixement i treball, crearem riquesa i benestar.
  • Contribuir a millorar el coneixement dels mars i oceans. Aportar noves dades i nous coneixements que ens ajudin a entendre els seus mecanismes de funcionament i els seus ecosistemes complexes, per millorar-ne la gestió i l’explotació, per, en definitiva, millorar la convivència entre els humans i aquest gran món desconegut: el món blau.