+34 933 094 274
info@ictineu.net

Ictineu Submarins té un equip humà pluridisciplinar i polivalent. Posem a disposició dels nostres clients un conjunt de persones on es valoren tant les qualitats professionals i l’experiència en diferents àmbits laborals, com les qualitats humanes, el bagatge i les habilitats personals de cadascú, amb el comú denominador de l’interès per la ciència, la tecnologia, i pel món marí.
 
Pere_02
Pere Forès Soci fundador i Director d’Ictineu Submarins S.L. És Dissenyador Industrial i té estudis de disseny naval. Ha treballat de dissenyador industrial, maquetista, modelista i ha estat més de 15 anys en el sector de la construcció de vaixells de vela d’esbarjo i de regates. És especialista en materials i processos de construcció, principalment amb compòsits i nous materials. Ha concebut i dissenyat el submarí Ictineu 3 i les seves funcionalitats, i n’és el director de projecte. Va construir el seu primer submarí als 11 anys i més tard va dissenyar i construir els seus dos vaixells de vela. Amb el segon, un open de regates, va creuar l’Atlàntic dues vegades, sumant ja més de 20.000 milles nàutiques navegades. També va ser fundador, el 2004, de l’Institut Ictineu, Centre Català de Recerca Submarina, promotor de l’Ictineu 3. Ha escrit i editat el llibre “l’Atlàntic a quatre mans” juntament amb la Carme Parareda.

 
 
 
 
Carme_01
Carme Parareda Sòcia fundadora i Directora d’Operacions d’Ictineu Submarins S.L. És Enginyer Tècnic en Topografia i va treballar 15 anys al servei de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, a la unitat de geodèsia, on va especialitzar-se en tècniques GPS, posicionament de precisió i navegació assistida amb GPS. Va dur a terme el desplegament de la primera xarxa d’estacions GPS de l’estat, campanyes de mesura de xarxes geodèsiques i geodinàmiques, gestió i distribució de les dades d’estacions permanents GPS, i manteniment de serveis públics de posicionament. En aquests 15 anys ha adquirit un bagatge general sobre tècniques cartogràfiques, geodèsiques, coneixements sobre funcionalitats i aplicacions de diferents tipus de sensors, i experiència en instal·lacions i infraestructures. El 2004 va ser co-fundadora de l’Institut Ictineu, Centre Català de Recerca Submarina, promotor de l’Ictineu 3. Des de 2009 és vocal del Fòrum Marítim Català per al sector de la tecnologia marina. És una apassionada dels esports d’aventura i de muntanya, va ser esportista d’elit en curses d’orientació i viatgera. També navega i ha travessat l’Atlàntic a vela dues vegades i ha escrit i editat el llibre “l’Atlàntic a quatre mans” juntament amb en Pere Forès.