+34 933 094 274
info@ictineu.net

08 de març de 2012- Visita del Conseller d’Empresa i Ocupació Sr. F. Xavier Mena a les instal·lacions de l’empresa ICTINEU Submarins SL i al submarí ICTINEU 3.

El passat 08 de març, Ictineu Submarins SL va rebre la visita del Conseller d’Empresa i Ocupació Sr. F. Xavier Mena. El conseller va visitar les instal·lacions de l’empresa ICTINEU Submarins SL. El conseller va poder veure el submarí ICTINEU 3, seure a l’interior i provar la seva consola de comandament mentre s’interessava per les tecnologies que s’hi han desenvolupat.

El Conseller va destacar “en definitiva és un pas endavant en el que fa referència al coneixement, la recerca, i la industria d’alt valor afegit, que és el que ha de ser el pal de paller del desenvolupament de Catalunya.” També ha destacat que “és un projecte pioner al món i que té unes aplicacions d’un abast molt considerable, tant pel que fa referència a la recerca marina com a desenvolupaments industrials.”

En aquesta visita el Conseller va estar acompanyat pel Sr. Salvador Jorba, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Sr. Vicenç Mauri, assessor del President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Carles Gómara, gerent d’Innovació Empresarial d’ACC1ó, Il·lm. Sr. Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Sra. Rosa Maria Martí, primera tinent d’Alcaldia, Sra. Cinta Dauder, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Sr. Manuel Carrión, 3er. Tinent d’Alcalde.

120308_Visita Conseller F Mena_03

120308_Visita Conseller F Mena_04

120308_Visita Conseller F Mena_05