+34 933 094 274
info@ictineu.net

17 d’abril 2013 – Aprovació d’una resolució de suport al projecte del submarí català ICTINEU 3 per part del Parlament de Catalunya

L’equip de l’ICTINEU3 vàrem assisitir a la Comissió d’Empresa i Ocupació del Parlament de Catalunya el passat dimecres 17 d’abril on es va aprovar una resolució en què el Parlament insta al Govern de la Generalitat a donar suport a la finalització de la construcció del submarí ICTINEU 3. La proposta de resolució va ser presentada a principis de legislatura pel diputat al Parlament Jaume Bosch, del grup d’Iniciativa per Catalunya-Verds, amb la voluntat d’aconseguir un suport polític ampli per a aquest projecte tecnològic amb grans beneficis per a la societat. La resolució política ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups parlamentaris.