+34 933 094 274
info@ictineu.net

11, 12 i 13 de maig de 2012 – Ictineu Submarins SL van participar a la 33ª edició de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, dins les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest any la fira va comptar amb l’espai Sant Feliu Innova, aparador del teixit industrial i innovador de la ciutat. Empreses i entitats van explicar els seus projectes i activitats de recerca i innovació al públic visitant. Ictineu Submarins hi va portar la maqueta del submarí ICTINEU 3 i els responsables del projecte hi van ser presents per explicar què és, com es fa i per a què serveix un submarí. El públic més curiós va ser una vegada més l’infantil, que s’ho va passar d’allò més be provant la maqueta. També vàren poder comprovar la comoditat i dimensions del submarí les diferents personalitats que van passar per l’estand durant els tres dies. Entre algunes de les personalitats que si van apropar hi ha el MH.Sr. Lluís Recoder i Miralles, Conseller de Territori i Sostenibilitat, Il·lm. Sr. Jordi San José, Alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Il·lm. Sr. Carles Pàramo i Ponsetí, Alcalde de Roses i una delegació de la ciutat de Roses, el Sr. Joan Coscubiela i Conesa, Diputat al Congrés dels diputats, la Sra. Laia Bonet Rull, Diputada al Parlament de Catalunya, Sr. Jaume Bosch i Mestres, Diputat al Parlament de Catalunya. 120513_Fira Comercia_Industrial del Baix Llobregat_01 120513_Fira Comercia_Industrial del Baix Llobregat_02 120513_Fira Comercia_Industrial del Baix Llobregat_03 120513_Fira Comercia_Industrial del Baix Llobregat_04 120513_Fira Comercia_Industrial del Baix Llobregat_05 120513_Fira Comercia_Industrial del Baix Llobregat_06