+34 933 094 274
info@ictineu.net
 • Abril de 2012, la revista “Catalan International View” publica l’article titulat “De l’Ictineu I a l’Ictineu 3, 150 anys d’aportacions a la tecnologia submarina”, en el que en Pere Forès i la Carme Parareda expliquen el projecte de l’Ictineu 3 i l’importància del llegat que va deixar establert, l’inventor Narcís Monturiol.
 • Abril 2012, la revista mensual “El Diari de Sant Feliu”, publica en el N°6, una notícia titulada “El micromecenatge fa que no s’enfosi l’Ictineu”, on parla de la campanya de subscripció popular (crowd funding) que s’ha engegat per poder finalitzar l’Ictineu 3.
 • 27 de març de 2012, el diari “El Mundo”, publica l’article titulat “El submarino del centenar de padrinos”, a la secció “Innovadores”, on parla de la figura de Narcís Monturiol, del projecte Ictineu 3 i de la campanya de subscripció popular (crowd funding) que s’ha engegat per poder finalitzar l’Ictineu 3.
 • 13 de març de 2012, a les 22:20h en el programa “Valor afegit” del 33, es va emetre un reportatge titulat “Les dificultats de l’Ictineu 3, el submarí català”, on Pere Forès parla del projecte Ictineu 3 i de la campanya de subscripció popular (crowd funding) que s’ha engegat per poder finalitzar l’Ictineu 3. Durada 4:50 minuts. (link web TV3)
 • 09 de març de 2012, notícia a la pàgina web de TV3_3CAT24.cat, titulada “Una empresa catalana demana suport popular per acabar un submarí pioner, l’Ictineu 3″. Veure article aquí: 9 març 2012
 • 08 de març de 2012, el programa “Connexió Barcelona en directe” de BTV entrevista en directe a Carme Parareda i Pere

  Forès, on es pot veure l’Ictineu 3 en seva fase final de construcció i on es parla de la campanya de subscripció popular (crowd funding) que hi ha engegada per poder finalitzar l’Ictineu 3. Durada 4:38 minuts. (mp4 17,8 MB)

 • 08 de març de 2012, ACN Agència Catalana de Notícies, publica una notícia titulada “Una empresa catalana demana suport popular per acabar un submarí pioner, l’Ictineu 3″ amb un video, on el Conseller d’Empresa i Ocupació (Sr. F. Xavier Mena) destaca l’aplicació que l’aparell podria tenir a la recerca marina, i també als parcs eòlics flotants. Veure article aquí: 8març 2012
 • 07 de març de 2012, Agència EFE publica una notícia titulada “Una empresa de minisubmarins acudeix a la subscripció popular per finançar-se”, on parla de la campanya de subscripció popular (crowd funding) que s’ha engegat per poder finalitzar l’Ictineu 3 i de la visita del Conseller d’Empresa i Ocupació (Sr. F. Xavier Mena) a les instal·lacions de l’empresa ICTINEU Submarins SL i al submarí ICTINEU 3, el proper 8 de març. Veure article aquí: 7 març 2012
 • 18 de gener de 2012, la revista Currents Marine Technology Society (MTS), USA publica l’article titulat “Associació Institut Ictineu, Centre Català de Recerca Submarina in Spain”, on parla de les activitats de l’Associació Institut Ictineu, de la seva participació en el projecte Ictineu 3 i de la campanya de subscripció popular (crowd funding) que s’ha engegat per poder-lo finalitzar.
 • 10 de gener de 2012, es va estrenar el primer capítol del programa “Inventari” de XAL (Xarxa Audiovisual Local), on el Pere Forès parla de la figura de Narcís Monturiol, del projecte Ictineu 3 i on es pot veure l’Ictineu 3 en fase final de construcció. Del minut 10’23″ al 21’50″. Durada 11:27 minuts. (link web XTVL)